Leírás

Az IPOTOOLS X800A automatikus hegesztőpajzs rendkívül könnyű és tartós. Az optikai osztály legmagasabb értékeivel (1/1/1/1) tiszta kilátást biztosít. Hegesztés közben hatékony védelmet nyújt a hegesztő szemének.

A pajzs az egész arcot, beleértve a füleket is, lefedi, így biztonságosan dolgozhat a hegesztőgéppel, és mindeközben rendkívül széles látómezőt biztosít. 100×59 mm-es látómezővel rendelkezik.

A hegesztőpajzs “True Color “szűrővel is rendelkezik, amely a hegesztő számára a valódi színek érzékelését biztosítja a hegesztési folyamat során.

 Optikai osztály: 1/1/1/1
 4 kiváló minőségű érzékelő
 Automatikus fényerőszabályozás
 Teljes egészében állítható
 Minden hegesztési technikához
 Robusztus konstrukció

Köszönhetően az optikai osztálynak (1/1/1/1/1), amely mind a 4 vizuális minőségi osztályozásban az abszolút legmagasabb pontszámot kapta:

  • Optikai osztály
  • Fényosztály szórás
  • Homogenitás
  • Szögfüggőség

4 kiváló minőségű érzékelő

Rendkívül gyors és megbízható elsötétítést biztosítanak. A maszk zavaró fel- és lehúzása a múlté, mivel a szűrő automatikusan elsötétül, amikor a fényív megjelenik, majd újra kikapcsol. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben a munkájára koncentrálhat, mindkét keze szabadon dolgozhat.

Kényelmesen viselhető

A pajzs extra erős fejpántja biztosítja, hogy a pajzs optimálisan alkalmazkodjon az Ön fejméretéhez, így munka közben nem csúszik le. A pajzs viselése kényelmes, mivel a fejpánt is párnázott és teljesen állítható a szabályozó gombbal.

A hegesztőpajzs műszaki jellemzői:

ModelL: X800A
 Optikai osztály: 1 / 1 / 1 / 1
 Látómező mérete: 100 × 59 mm
 Érzékelők száma: 4
 DIN szabványok (világos/sötét): DIN4 / DIN5-DIN 9 / DIN9-DIN13
 Be/Ki kapcsolás: Automatikus
 Sötétítési szint: fokozatmentes
 Beállítási idő: 1/10.000s
 Érzékenységi beállítások: fokozatmentes