Leírás

Stabil, állítható magasságú, fogasléces, zárszerkezettel ellátott OY-6T autó-szerelőbakok. A hidraulikus emelő mellett a szerelőbakok a műhely vagy a garázs felszerelésének elengedhetetlen részét képezik. Arra tervezték őket, hogy stabilan tartsák  a hidraulikus emelővel  felemelt járműveket.

Kompatibilitás:
A szerelőbakok használhatók különböző mezőgazdasági és egyéb járművekhez, beleértve a személygépkocsikat, teherautókat, pótkocsikat és lakóautókat is. Ezek a szerelőbakok állítható magasságúak, és megbízható stabilitást biztosítanak járművének.

Használat:
Először emelje a járművet a kívánt magasságba, majd helyezze a szerelőbakokat az autó alá. A szerelőbakok optimális alátámasztást biztosítanak a futómű, a kipufogórendszer javításához vagy a járművön történő olajcsere elvégzéséhez. A masszív és kompakt állványok nem foglalnak sok helyet, így a garázsban, vagy más közúti felszerelésekkel együtt a csomagtartóban is tárolhatja őket. A sürgős kerékjavítástól az olajcseréig az OY-6T autó-szerelőbakok hasznos kiegészítői műhelyének.

Műszaki adatok:

  • Fejátmérő: 100×29 mm
  • Maximális magasság: 600 mm
  • Minimális magasság: 382 mm
  • Szerelőbak teherbírása: 6 T