Leírás

Kiváló minőségű festékszóró pisztoly. Fokozatmentesen szabályozható szórásszabályozás. Ezzel a géppel időt és pénzt takaríthat meg. Könnyen tisztítható.

Festésre és lakkozásra alkalmas. Folyamatos festékadagolást tesz lehetővé, és nem okoz ködösítést (nem fröcsköl). A szórófej szoros beállítása biztosítja, hogy a gép nem csöpög. Könnyedén szabályozhatja a levegőáramlást, a festékáramlást és szabályozhatja a szórósugarat.

A készülék tisztítása egyszerű, a készletben megtalálható a kefe és a tisztítószerszám.

Teflon bevonat:

A gép felülete teflonbevonatú, amely megvédi a gépet a festék leragadásától, valamint jobbá és könnyebbé teszi a gép tisztítását.

Használati lehetőségek:

Autóipar: nehezen hozzáférhető helyek, kisebb javítások

Modellezés

Tervezés (járműfestés, sisakok stb.)

Levegőszabályozás:

A gép lehetővé teszi a levegő áramlásának teljes szabályozását. A kiváltó gombot meg kell nyomni a megállásig, hogy ellenőrizzük a levegőáramlás működését, hiszen csak azután folyik át a festék a szórófejen, ha a kiváltó gombot teljesen benyomjuk. Ez biztosítja, hogy a festési folyamat során ne legyenek tévedések.

Jellemzők:

Fúvóka: 1,3 mm

Optimális nyomás: 1,5 – 2,0 bar / 22-29 psi

Optimális alkalmazási távolság: 17 cm

Levegőáramlás: 14-16 cm3/min

Tartály kapacitása: 600 ml

A gép súlya: 450g

A készlet tartalmazza a következőket:

HVLP Gloss1 szórópisztoly

Fúvóka 1,3 mm

Festékes edény – 600 ml

Szerszámok a tisztításhoz

Vásárolja hozzá a GLOSS 1.4mm-es fúvókát – kattintson ide

Garancia: 12 hónap

Az ITALCO FESTÉKSZÓRÓ a festékszóró pisztolyok fejlesztése terén végzett 20 éves kutatás és tapasztalat eredménye. Minden fúvóka és tű kiváló minőségű 303-as acélból készül, és kiváló technológiát és hosszú élettartamot kínál. A gép minden típusú festékhez és lakkhoz alkalmas. Elsősorban az autófestő iparban használják őket a közép- és felső kategóriás autók festéséhez.