Leírás

Gyepszellőztető és talajmaró

Az ideális segítő a kertben. A marás mellett gyepszőnyegeltávolítási és talajtisztítási feladatokat is végez.

Erős motor

A 4 kW teljesítményű, 212 köbcentiméteres, 4 kW teljesítményű, 4 ütemű benzinmotor, gyors és hatékony gyepművelést tesz lehetővé.

Éles pengékkel rendelkezik, amelyek áthatolnak a talajon, és levegőhöz, vízhez és egyéb tápanyagokhoz juttatják a gyepet, hatékonyan levegőztetik a gyepet, és lehetővé teszik, hogy a fű jobban és sűrűbben növekedjen.

A nyírógép a nagyobb területekről eltávolítja a mohát és a benőtt fűrétegeket. Minden hulladékot egy erre alkalmas tartályban összegyűjt.

Könnyen kezelhető

A GartenXL 2az1-ben benzines levegőztető nagy kosárral van felszerelve, amely folyamatos munkát biztosít önnek anélkül, hogy szükségtelen szüneteket kellene tartania. Az extra nagy kerekeknek köszönhetően pedig még szabálytalan terepen is könnyen kezelhető.

Ahhoz, hogy a gyep zöld, sűrű és jól ápolt maradjon, elengedhetetlen, hogy évente legalább kétszer használjon szellőztetőgépet. A legjobb időszak a tavasz (április közepe) és a nyár vége (szeptember eleje), amikor ideális a hőmérséklet és a munkakörülmények. Ez az az időszak, amikor a legjobban megindul a növekedés, így a fű több vizet, táplálékot és fényt kap.

Technikai jellemzők:

✔ 4 ütemű motor
✔ Motortérfogat: 212 ccm
✔ Lóerő: 5,4 LE
✔ Gyűjtőkosár: 45 L
✔ Motorteljesítmény: 4kw
✔ 6 magassági beállítás (-12 és 12 mm között)
✔ 2 rögzítés
✔ Munkaszélesség: 42 cm
✔ Ideális 1200 m²-es területre